Over de BIJ

DE BIJ is een vereniging van en voor ondernemers in IJsselmonde die actief zijn binnen het business-to-business segment. Onze vereniging heeft tot doel om IJsselmondse ondernemers de mogelijkheid te bieden om binnen een informele sfeer met elkaar kennis te maken. Dit wordt bewerkstelligd door vijf- à zesmaal per jaar een bijeenkomst te organiseren.

Anders dan de andere ondernemersverenigingen in IJsselmonde zijn wij geen belangenvereniging. U kunt dus niet met problemen bij ons terecht. Daardoor kennen wij ook geen vergadercultuur. Onze BIJeenkomsten zijn het beste te typeren als een gezellige ondernemersborrel.

Onder het genot van een hapje en een drankje maakt u kennis met uw collega-ondernemer in IJsselmonde. Vaak is er wel iets van een thema aan de BIJeenkomsten verbonden. Het zaken doen met elkaar is niet direct een doelstelling. Niets moet, alles mag wat dat betreft. Vanzelfsprekend is er wel een aardig netwerk ontstaan. En wordt gebruik gemaakt van elkaars expertise.

Bovendien zijn bij onze bijeenkomsten diverse afgevaardigden van de deelgemeente IJsselmonde een graag geziene gast. Ook met hen kunt u op een informele manier over diverse zaken van gedachten wisselen. De Businessclub IJsselmonde telt ruim 60 leden en zijn actief binnen diverse branches. Ook die diversiteit aan disciplines maakt onze vereniging zo interessant.